M-TECH doo

Elektro usluge

Mi smo elektroinstalacijska tvrtka s naglaskom na dobar, čist i precizan rad.

U svakom slučaju, naš posao je stopostotan – od instalacija u privatnim kućama do planiranja i složenih instalacija u industrijskim objektima i poslovnim zgradama. Svjesni smo da je, s obzirom na složenost današnjih električnih rješenja, važna profesionalna izvedba. Između ostalog, bavimo se pametnom strujom (pametne kuće), informacijskim instalacijama kao i priključcima do transformatora.

S iskusnim, kvalificiranim i ambicioznim osobljem uvijek pronalazimo pravu tehniku ​​i način da zadovoljimo i najzahtjevnije kupce. Kao tvrtka pratimo suvremene metode i sustave, stalno se doškolujemo, kako to današnji trendovi i tehnologija zahtijevaju.

Naš tim trenutno čini 100+ djelatnika s dugogodišnjim iskustvom koji su sposobni za samostalan rad. Surađivali smo na projektima s tvrtkama kao što su Amazon, Otto GmbH, BMW Future, Porsche, Daimler i mnogim drugima.

ISKUSAN [TIM]

Bavimo se elektroinstalacijama na svim vrstama objekata od početka do kraja. Kvalitetna elektroinstalacija se prepoznaje po kvalitetnim kabelskim spojnicama, pouzdanim elementima, ispravnim nacrtima i mnogim drugim stvarima. Električne instalacije moraju biti izvedene tako da osiguravaju sigurnost korisnika, uređaja i sigurnost same instalacije.
Povjerite nam svoju instalaciju jer naš rad govori sam za sebe.

Električne instalacije
Gruba montaža

Gruba instalacija koja predstavlja polaganje (probijanje, glodanje) kablova u pod, zidove i stropove. Tu spada i montaža sklopnog bloka (elektro ormarića) i prethodna priprema za finu montažu. U ovoj fazi se priprema sve potrebno za ugradnju svjetla, utičnica, prekidača i sl.

Lijepa instalacija

Fina montaža ili fina montaža uključuje montažu prekidača, utičnica, svjetala i sl. Sami prekidači, blokovi prekidača mogu biti nadgradni ili podžbukni. Završna obrada se izvodi na kraju farbanja.